• facebook
  • twitter
  • linkedin
  • 078-8907999
  • info@molenaarcove.nl
  • MolenaarCove - Alblasserdam
Vorige | Volgende

Edisonweg 16 B ALBLASSERDAM

Huurprijs € 2.000 per maand

Neem contact met ons op

078-8907999

info@molenaarcove.nl

Omschrijving

Ruime kantoorruimte met 5 kantoorruimtes, 1 algemene vergaderruimte, een keuken, CV ruimte, 3 inpandige vergaderruimtes, twee toiletruimtes met meerdere toiletgroepen, grote archiefruimte/ serverruimte, entresol opslagruimte en 2 kleine archiefruimtes, gelegen op de eerste verdieping op bedrijventerrein Vinkenwaard. Gebruiksoppervlakte van 344 m² aan kantoren, vergaderruimtes, archief en gangen. 84...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
344 m²
Opp bedrijfshal
84 m²

Omschrijving

Ruime kantoorruimte met 5 kantoorruimtes, 1 algemene vergaderruimte, een keuken, CV ruimte, 3 inpandige vergaderruimtes, twee toiletruimtes met meerdere toiletgroepen, grote archiefruimte/ serverruimte, entresol opslagruimte en 2 kleine archiefruimtes, gelegen op de eerste verdieping op bedrijventerrein Vinkenwaard.

Gebruiksoppervlakte van 344 m² aan kantoren, vergaderruimtes, archief en gangen. 84 m² opslagruimte en een algemene gezamenlijke ruimte van 26 m². Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen.

De kantoorruimtes en één vergaderruimte zijn voorzien van airconditioning.

Tevens zijn de ruimtes voorzien van centrale verwarming, grindvloer en tapijt vloerafwerking en zijn de wanden van de kantoren gespoten of voorzien van glasvliesbehang en recent geschilderd. Daarnaast is er glasvezelkabel, een ontruimings- en brandmeldinstallatie en een inbraakalarm aanwezig.

Bedrijventerrein "Vinkenwaard" is gelegen in de gemeente Alblasserdam en is uitermate gunstig gesitueerd langs Rijksweg A-15 en is tevens de doorgaande weg naar het centrum van Alblasserdam. Op loopafstand is een bushalte aanwezig met streekvervoer naar o.a. Dordrecht, Ridderkerk en Rotterdam. Het centrum van Alblasserdam heeft een divers scala aan winkels en horecagelegenheden. De gemeente Alblasserdam heeft de laatste jaren uitbreiding gekregen met diverse nieuwe woonwijken. Met in het achterland de beroemde molens van Kinderdijk, waar jaarlijks honderdduizenden toeristen verblijven.

Indeling:
De kantoorruimtes zijn volledig voorzien van een grindvloer (1 met tapijt), systeemplafonds, dubbele beglazing met zonwering en centrale verwarming.

Entree:
De entree is voorzien van een chique entree met hardhouten trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn twee toiletruimtes, 1 algemene vergaderruimte, een keuken, CV ruimte, 5 kantoorruimtes, 3 inpandige vergaderruimtes, grote archiefruimte/ serverruimte, entresol opslagruimte en 2 kleine archiefruimtes.

1e verdieping:

Toilet:
Het pand is voorzien van twee toilet ruimtes, met verschillende dames- en herentoiletten. De toiletruimtes zijn volledig betegeld in witte kleurstelling en voorzien van een zwevend toilet en fontein.

Keuken:
De keuken is voorzien van een keukenblok, vaatwasser en spoelbak en biedt toegang tot de CV ruimte met opstelling van de CV combiketel en een boiler. Tevens staat hier een koelkast.

Kantoorruimtes:
Kantoor 1 (7,09 x 4,27), is gelegen aan de voorzijde van het pand en is voorzien van tapijt, airconditioning en opengaande ramen. Het kantoor is tevens voorzien van een systeemplafond.
Kantoor 2 (4,27 x 3,90), is gelegen aan de zijkant van het pand en is voorzien van een grindvloer, airconditioning en opengaande ramen. Het kantoor is tevens voorzien van een systeemplafond.
Kantoor 3 (5,67 x 3,78, is gelegen aan de voorzijde van het pand en is voorzien van een grindvloer, airconditioning en opengaande ramen. Het kantoor is tevens voorzien van een systeemplafond.
Kantoor 4 (7,90 x 5,67), is gelegen aan de zijkant van het pand en is voorzien van een grindvloer, airconditioning en opengaande ramen. Het kantoor is tevens voorzien van een systeemplafond.
Kantoor 5 (7,83 x 5,67), is gelegen aan de zijkant van het pand en is voorzien van een grindvloer, airconditioning en opengaande ramen. Het kantoor is tevens voorzien van een systeemplafond.

Vergaderruimtes:
Vergaderruimte 1 (4,50 x 3,21), is inpandig gelegen en voorzien van een grindvloer en is tevens voorzien van een systeemplafond
Vergaderruimte 2 (5,46 x 3,21), is inpandig gelegen en voorzien van een grindvloer, airconditioning en is tevens voorzien van een systeemplafond
Vergaderruimte 3 (3,20 x 2,08) is inpandig gelegen en voorzien van een grindvloer en is tevens voorzien van een systeemplafond

Opslag entresol:
Op de eerste verdieping is opslagruimte (10,73 x 7,84) aanwezig. Deze ruimte heeft een lichtkoepel en ideaal voor de opslag van goederen.

Inpandig zijn nog 2 kleine archiefruimtes beschikbaar van (3,21 x 1,77 en 3,30 x 1,65)

Algemene vergaderruimte (5,91 x 4,37), is gelegen aan de voorzijde van het pand en is voorzien van grindvloer, airconditioning en opengaande ramen. Het kantoor is tevens voorzien van een systeemplafond. Deze ruimte is gezamenlijk met de onderburen te gebruiken.

Archief / serverruimte:
De archief / serverruimte (10,53 x 8,03) is voorzien van archiefstellingen en biedt zeer veel ruimte voor opslag. De serverruimte is voorzien van alle aansluitingen voor de communicatie naar de kantoren telefonie/internet, etc.

Terrein en parkeergelegenheid:
Er is voldoende parkeerruimte aan de voorzijde van het kantoor.

Levering:
De unit wordt geleverd op eigen grond.

Bestemming:
Conform het bestemmingsplan geldt voor dit gebied een milieucategorie 1-3, de bedrijfsgebouwen mogen worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte, magazijn, montageruimte, kantoor, showrooms e.d. De gemeente Alblasserdam verleent geen vergunningen aan bedrijven voor het uitvoeren van detailhandel. Voor een te vestigen bedrijf adviseren wij navraag te doen bij de Gemeente Alblasserdam
omtrent de vestigingsmogelijkheden.

Reclamevoering:
Uitsluitend volgens de richtlijnen van de architect en - in geval van verhuur - na goedkeuring eigenaar/verhuurder en na goedkeuring van Gemeente Alblasserdam.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maand-prijs indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur.

Huurperiode:
In overleg.

Omzetbelasting:
De huurprijs is belast met B.T.W. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur.

Oplevering: in overleg / per direct mogelijk.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
344 m²
In units vanaf
344 m²
Opp bedrijfshal
84 m²
In units vanaf
84 m²

Foto's