Klik hier om onze Facebook pagina te bezoeken
078-8907999 info@molenaarcove.nl klik hier
foto

Plantageweg 25 ZWIJNDRECHT

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2000
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  166 p/mnd
Woonoppervlakte  :  78 m²
Inhoud  :  220 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  gang, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Zeer fraai 3-kamer service-appartement van 78 m² met een ruime serre/balkon en voldoende parkeer ruimte. Het appartement bevindt zich op de 1e etage van een appartementencomplex met een lift in het moderne en luxe appartementencomplex naast Swinhove.

Dit luxe appartement beschikt over een zeer ruime en lichte woonkamer door de grote ramen, ruime zonnige serre, gelegen op het zuid/oosten, zeer fraaie keuken in lichte kleurstelling, ruime luxe badkamer en twee ruime slaapkamers. Tevens is er een mooie binnentuin aanwezig en een restaurant direct in het gebouw.

Dit appartement is zeer bijzonder vanwege de vele voorzieningen die het te bieden heeft voor haar bewoners. Zo heeft u zonder naar buiten te hoeven toegang tot het restaurant (de Heerlijkheid) op de begane grond en worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor zorg aan huis. Deze appartementen bieden derhalve de mogelijkheid om zelfstandig te blijven wonen, maar wel makkelijk terug te kunnen vallen op ondersteuning en is een heerlijke plek om de sociale contacten te onderhouden.
De woning is perfect gesitueerd in een rustige woonwijk, diverse restaurants, openbaar vervoer, het natuurgebied de Hoge Devel en verschillende uitvalswegen.

Begane grond:
Op de begane grond bevindt zich een prachtige binnenplaats, fietsenstalling, het restaurant, gezellige recreatieruimte en de zusterpost. Via de lift komt u op de 1ste verdieping.

Indeling appartement op de 1ste etage:

Entree:

De zeer ruime entree (3,18 x 1,51) biedt toegang tot bijna alle vertrekken te weten de badkamer, wasruimte, slaapkamer 2, de woonkamer en de meterkast (5 groepen). De entree is tevens voorzien van videofoon installatie.

Woonkamer:
Vanuit de entree komt u in de zeer ruime woonkamer met open keuken (8,56 x 3,73) met veel lichtinval en een elektrisch zonnescherm. De woonkamer biedt toegang tot de ruime serre, welke is gelegen op het zuid/oosten.

Serre/balkon:

De ruime serre (2,93 x 1,85) is zonnig gelegen op het zuid/oosten. De serre kan volledig opengezet worden.

Keuken:
De keuken is afgewerkt in lichte kleurstelling en een kunststof aanrechtblad. Tevens is de keuken voorzien van inbouwapparatuur te weten; keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, afzuigkap, combi magnetron en veel kastruimte.

Badkamer:
De zeer ruime badkamer (2,64 x 2,08) is wit betegeld en voorzien van een toilet, wastafel, extra wastafel en een inloopdouche met thermostaatkraan. De badkamer is bereikbaar vanuit slaapkamer 1 en de entree.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 (5,26 x 2,93), gelegen aan de achterzijde van het appartement met toegang tot de badkamer ensuite.
Slaapkamer 2 (3,55 x 2,43), gelegen aan de voorzijde van het appartement.

Wasruimte:
De wasruimte (2,67 x 2,46) is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en droger en de CV combiketel (Agpo, 2000). Tevens biedt deze ruimte veel bergruimte

Overige:
- Directe zorg aanwezig in het gebouw en facultatief aan te vragen
- In samenwerking met de thuiszorgorganisatie wordt door Swinhove "zorg op maat" aangeboden. De kosten van
extra service en zorg worden individueel berekend
- Restaurant direct in het gebouw
- Activiteiten programma
- Voldoende parkeerruimte
- Fietsenstalling + oud papier opslag
- Vuilnis en glas op parkeerplaats
- Het appartement voldoet aan het seniorenlabel
- Hardhouten kozijnen en dubbele beglazing
- Suskasten om te kunnen ventileren, zonder dat er geluid binnen komt

* Overige diensten en mogelijkheden:
- Schoonmaak-service
- Ergotherapie
- Garant Wonen
- Zorghotel

VVE:
De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging Van Eigenaren bedraagt € 165,96. Met deze bijdrage wordt gereserveerd voor onderhoud van het gebouw alsmede voor verzekeringen, reparaties en schoonmaakkosten (gemeenschappelijke ruimtes). Er is een meerjaren onderhoudsplanning gemaakt tot 2027 waarmee de kwaliteit van het gebouw gewaarborgd blijft;

Aanvaarding: In overleg.
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Nieuwland Parc 307, 2952 DD Alblasserdam
Telefoon: 078-8907999
Fax: 078 - 617 73 19
E-mail: info@molenaarcove.nl
Internet: www.molenaarcove.nl