• facebook
  • twitter
  • linkedin
  • 078-8907999
  • info@molenaarcove.nl
  • MolenaarCove - Alblasserdam
Vorige | Volgende
Verkocht

Voorstraat 202 DORDRECHT, Centrum

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

078-8907999

info@molenaarcove.nl

Omschrijving

UNIEK BELEGGINGSOBJECT: Karakteristiek Restaurant van ca. 135 m2 incl. toiletgroep, verdeeld over 3 niveaus, plus een kelderruimte van ca. 15 m2 gelegen in het hart van het historisch centrum van Dordrecht. Tevens een onzelfstandige woning direct grenzend aan het restaurant en onder andere voorzien van een ruime woonkamer, luxe keuken, badkamer, 3 slaapkamers, heerlijk dakterras en een besloten...

Kenmerken

Soort object
Horeca
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp horeca
135 m²

Omschrijving

UNIEK BELEGGINGSOBJECT:

Karakteristiek Restaurant van ca. 135 m2 incl. toiletgroep, verdeeld over 3 niveaus, plus een kelderruimte van ca. 15 m2 gelegen in het hart van het historisch centrum van Dordrecht.

Tevens een onzelfstandige woning direct grenzend aan het restaurant en onder andere voorzien van een ruime woonkamer, luxe keuken, badkamer, 3 slaapkamers, heerlijk dakterras en een besloten binnenplaats met veel privacy.

Het gehele object is thans verhuurd en wordt in verhuurde staat verkocht. Het huurcontract loopt zonder mogelijkheid van tussentijdse huuraanpassing tot 30 augustus 2018. De huurprijs voor het restaurant bedraagt € 32.328,96 per jaar, jaarlijks geïndexeerd en te vermeerderen met BTW. De huurprijs voor de onzelfstandige woning bedraagt € 5.804,76 per jaar, jaarlijks geïndexeerd en niet BTW plichtig. Nutsvoorzieningen komen op naam van huurder. Indien u dit wenst, kunnen wij u meer informatie verstrekken inzake de huurcontracten.

Het object is gelegen midden in het centrum van Dordrecht op een A-locatie aan de langste winkelstraat van Nederland. Het NS treinstation is gelegen op 10 minuten loopafstand. In de directe omgeving zijn meerdere parkeergarages en betaald parkeerlocaties aanwezig. Tevens kan een parkeervergunning worden aangevraagd.

Desgewenst kan ook het bovengelegen appartement ( Voorstraat 200b) worden aangekocht. Dit appartement maakt deel uit van dezelfde Vereniging van Eigenaren, beschikt over een woonoppervlakte van ca. 90 m2 met dakterras van ca. 22 m2 en wordt tevens verkocht in verhuurde staat. Als eigenaar van Voorstraat 200b en 202 heeft u een meerderheid van stemmen in de Vereniging van Eigenaren. Indien u dit wenst, kunnen wij u gedetailleerde informatie verstrekken van dit object.

Indeling:

Restaurant:
Het sfeervolle restaurant grenst met de voorzijde direct aan de Voorstraat. Het restaurant heeft een frontbreedte van 5.30 meter en een diepte van ca. 23 meter. Het restaurant is verdeeld over 3 niveaus hetgeen een speels effect geeft. Het restaurant is tevens voorzien van een aparte toiletgroep voor dames en heren en een kelder (4,40 x 3,50) met een hoogte van 1,70 meter.

Verhuurbaar vloeroppervlak restaurant: 135 m2
Inhoud restaurant: 450 m3

Onzelfstandige woning:
Vanuit het restaurant heeft u direct toegang tot de achtergelegen onzelfstandige woning.

Woonoppervlakte woning: 135 m2
Inhoud woning: 380 m3

Entree:
De entree (4,15 x 2,89) is voorzien van een volledig betegeld zwevend toilet en aansluiting voor wasmachine en biedt toegang tot de woonkamer keuken en badkamer. Via een hal (6,30 x 1,75) heeft u toegang tot de binnentuin.

Woonkamer:
De ruime woonkamer (6,75 x 5,00) is voorzien van een marmeren vloer en sfeervolle openhaard. Middels een brede toog heeft u toegang tot de keuken. Via een trap met vide bereikt u de 1e verdieping.

Keuken:
De ruime en luxe keuken (4,90x 3,56) uit 2001 is uitgevoerd in kersen kleurstelling met natuurstenen aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse (Bosch) inbouwapparatuur, te weten; keramische kookplaat, afzuigschouw, koelkast, vriezer, combi magnetron en vaatwasser.

Badkamer:
De badkamer (2,90 x 1,45) is volledig betegeld en voorzien van een groot hoekligbad, badkamermeubel, geschuurd plafond met inbouwspots, elektrische afzuiging en designradiator.

Binnentuin:
De besloten binnentuin (9,50 x 3,30) is werkelijk uniek. Deze ruime binnentuin is gelegen midden in het centrum van Dordrecht maar is tegelijkertijd een oase van rust en biedt veel privacy.

1e verdieping:
De ruime overloop op de 1e verdieping biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers, doucheruimte met toilet en het dakterras.

Slaapkamers:

Slaapkamer 1 (5,00 x 3,74), is voorzien van een wastafel en geeft middels een schuifpui toegang tot het dakterras.
Slaapkamer 2 (3,56 x 2,66).
Slaapkamer 3 (3,47 x 2,16), biedt middels een schuifpui toegang tot het dakterras.

Doucheruimte/toilet:
Deze ruimte (2,26 x 0,80) is volledig betegeld in lichte kleurstelling en is voorzien van een doucheruimte en toilet.

Dakterras:
Het riante dakterras (11,00 x 3,00) biedt veel privacy en is voorzien van een elektrisch zonnescherm.

Bijzonderheden:
- Het restaurant en de woning worden verwarmd door een CV-combiketel (Bosch).
- Het restaurant en de onzelfstandige woning beschikken over 1 elektrische meter.
- Bestemming object: Bedrijvigheid (Horeca).
- Het object is aangewezen als beschermd monument als bedoeld in de monumentenwet 1988.

In 1997 is de verdieping op de onzelfstandige woning geplaatst. De gehele 1e verdieping is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. De begane grond is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing.

Het gehele object is thans verhuurd aan Grand Café 'Het Gerecht' en wordt in verhuurde staat verkocht. Het huurcontract loopt zonder mogelijkheid van tussentijdse huuraanpassing tot 30 augustus 2018. De huurprijs voor het restaurant bedraagt € 32.328,96 per jaar, jaarlijks geïndexeerd en te vermeerderen met BTW. De huurprijs voor de onzelfstandige woning bedraagt € 5.804,76 per jaar, jaarlijks geïndexeerd en niet BTW plichtig. Nutsvoorzieningen komen op naam van huurder. Indien gewenst, kunnen wij u meer informatie verstrekken inzake de huurcontracten.

Het restaurant is gelegen midden in het centrum van Dordrecht op een A-locatie aan de langste winkelstraat van Nederland. Het NS treinstation is gelegen op 10 minuten loopafstand. In de directe omgeving zijn meerdere parkeergarages en betaald parkeerlocaties aanwezig. Tevens kan een parkeervergunning worden aangevraagd.

Het object maakt deel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren met een gezonde financiële positie. De jaarlijkse bijdrage is € 4940,69.

Desgewenst kan ook het bovengelegen appartement ( Voorstraat 200b) worden aangekocht. Dit appartement maakt deel uit van dezelfde Vereniging van Eigenaren, beschikt over een woonoppervlakte van ca. 90 m2 met dakterras van ca. 22 m2 en wordt tevens verkocht in verhuurde staat. Als eigenaar van Voorstraat 200b en 202 heeft u een meerderheid van stemmen in de Vereniging van Eigenaren Indien u dit wenst, kunnen wij u gedetailleerde informatie verstrekken van dit object.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Horeca
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Horeca

Oppervlakten en inhoud

Opp horeca
135 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Dordrecht
Sectie
G
Indexnummer
2
Perceel
2937
Oppervlakte
200 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Nabijgelegen