• facebook
  • linkedin
  • 078-8907999
  • info@molenaarcove.nl
  • MolenaarCove - Alblasserdam
Vorige | Volgende

Edisonweg 18 a Alblasserdam

Huurprijs € 675 per maand

Neem contact met ons op

078-8907999

info@molenaarcove.nl

Omschrijving

Ruime kantoorruimte met twee kantoorruimtes op de eerste verdieping met een gebruiksoppervlakte van 82 m² en voldoende parkeerplaatsen op bedrijventerrein Vinkenwaard. De mogelijkheid bestaat om extra opslagruimte te huren op de begane grond. Twee kantoorruimtes, waarvan één met airconditioning en één met keuken met koelkast, magnetron en veel kastruimte, ruime overloop en gebruik van twee...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
82 m²

Omschrijving

Ruime kantoorruimte met twee kantoorruimtes op de eerste verdieping met een gebruiksoppervlakte van 82 m² en voldoende parkeerplaatsen op bedrijventerrein Vinkenwaard. De mogelijkheid bestaat om extra opslagruimte te huren op de begane grond.

Twee kantoorruimtes, waarvan één met airconditioning en één met keuken met koelkast, magnetron en veel kastruimte, ruime overloop en gebruik van twee toiletruimtes.

Tevens is de kantoorruimte voorzien van centrale verwarming, kantoormeubels (bureaus, kasten en vergadertafels) en fraaie afwerking. De binnenkant van de kantoren zijn recent geschilderd.

Bedrijventerrein "Vinkenwaard" is gelegen in de gemeente Alblasserdam en is uitermate gunstig gesitueerd langs Rijksweg A-15 en is tevens de doorgaande weg naar het centrum van Alblasserdam. Op loopafstand is een bushalte aanwezig met streekvervoer naar o.a. Dordrecht, Ridderkerk en Rotterdam. Het centrum van Alblasserdam heeft een divers scala aan winkels en horecagelegenheden. De gemeente Alblasserdam heeft de laatste jaren uitbreiding gekregen met diverse nieuwe woonwijken. Met in het achterland de beroemde molens van Kinderdijk, waar jaarlijks honderdduizenden toeristen verblijven.

Indeling:

De kantoorruimte is volledig voorzien van tapijt, systeemplafonds en centrale verwarming.

Entree:
De entree is voorzien van een trap naar de eerste verdieping en biedt toegang aan de toiletruimtes.

Toilet:
Het pand is voorzien van twee toilet ruimtes, een dames- en herentoilet. De toiletruimtes zijn volledig betegeld in witte kleurstelling en voorzien van een zwevend toilet en fontein.

1e verdieping:

Overloop:
De overloop (3,54 x 4,00), biedt toegang tot de twee kantoorruimtes en biedt plaats aan archiefkasten.

Kantoor 1 (11,55 x 4,00), is gelegen aan de achterzijde van het pand en is voorzien van tapijt, twee airconditioning units en opengaande ramen. Het kantoor is tevens voorzien van een systeemplafond, archiefkasten en bureaus.

Kantoor 2 met keuken (5,43 x 4,00), is gelegen aan de voorzijde van het pand en is voorzien van een vergadertafel en een keukenblok in witte kleurstelling en antraciet aanrechtblad met een koelkast, magnetron, spoelbak, mengkraan en veel kastruimte. Het kantoor is tevens voorzien van een systeemplafond.

Terrein en parkeergelegenheid:
Er is voldoende parkeerruimte aan de achterzijde van het kantoor.

Op de begane grond is opslagruimte beschikbaar, wat optioneel extra verhuurd kan worden.

Levering:
De unit wordt geleverd op eigen grond.

Bestemming:
Conform het bestemmingsplan geldt voor dit gebied een milieucategorie 1 - 3, de bedrijfsgebouwen mogen worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte, magazijn, montageruimte, kantoor, showrooms e.d. De gemeente Alblasserdam verleent geen vergunningen aan bedrijven voor het uitvoeren van detailhandel. Voor een te vestigen bedrijf adviseren wij navraag te doen bij de Gemeente Alblasserdam omtrent de vestigingsmogelijkheden.

Reclamevoering:
Uitsluitend volgens de richtlijnen van de architect en - in geval van verhuur - na goedkeuring eigenaar/verhuurder en na goedkeuring van Gemeente Alblasserdam.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maand-prijs indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006 : 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur.

Huurperiode:
In overleg.

Omzetbelasting:
De huurprijs is belast met B.T.W. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW - belaste verhuur.

Oplevering: in overleg / per direct mogelijk.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
82 m²
In units vanaf
82 m²
Perceel
82 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Foto's