Kiest u voor Molenaar|Cové Makelaars dan steunt u KiKa

Molenaar|Cové Makelaars vindt het belangrijk dat iedereen volop van het leven kan genieten en dat vooral een kind gelukkig, maar ook gezond en zonder zorgen door het leven moet kunnen gaan.

Samen met u steunen wij KiKa daarom structureel in de strijd tegen kinderkanker. Help kinderen deze zware ziekte overwinnen, zodat zij weer gezond en zonder zorgen van het leven kunnen genieten.

Wat is en wat doet KIKA?

KIKA (Kinderen Kanker vrij) is een organisatie opgericht voor het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

Bijna 25% van alle kinderen met kanker overlijdt aan deze ziekte. Ruim 75% geneest, maar door een agressieve behandeling kunnen zowel tijdens als na de therapie vervelende bijwerkingen ontstaan. De huidige chemo’s zijn dusdanig agressief dat kinderen die vandaag genezen zijn verklaard op latere leeftijd alsnog bepaalde orgaandefecties kunnen krijgen.

Doel?

KiKa stelt zich tot doel om de totale onderzoeksbehoefte af te dekken. Op dit moment heeft KiKa meer dan 50 onderzoeken naar kinderkanker mogelijk gemaakt.

kika

KiKa moet en wil de komende jaren een nog sterkere groei realiseren om alle benodigde onderzoeken te kunnen realiseren om de ultieme doelstelling, in 2025 is kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer, te halen.

Wat doet Molenaar|Cové Makelaars?

Molenaar|Cové Makelaars doneert jaarlijks een deel van haar bedrijfsresultaat aan KiKa.