Koop uw huis voor de beste prijs met Molenaar | Cové Makelaars B.V. als aankoopmakelaar

U overweegt een huis te kopen of u heeft u uw droomhuis reeds gevonden maar wat nu? Molenaar | Cové Makelaars B.V. is u graag van dienst bij de aankoop van uw woning, als aankoopmakelaar.

Wij zoeken alles tot op de bodem uit en onderhandelen voor u op een gedegen wijze. Zo koopt u uw droomwoning voor de beste prijs en wordt u achteraf niet geconfronteerd met verborgen gebreken of andere onverwachte situaties!

1. Uw wensen zijn ons uitgangspunt

Allereerst is het belangrijk wat uw wensen zijn met betrekking tot een nieuwe woning. Daarom komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om te luisteren naar uw wensen om zo een advies op maat uit te kunnen brengen. Vervolgens kunnen we samen met u aan de slag om geschikte woningen te vinden. Hierbij komt ons uitgebreide netwerk uitstekend van pas.

2. Bezichtigingen

Wij bezichtigen samen met u de woningen en geven u onder andere advies inzake bouwkundige en juridische aspecten.

3. Onderhandelingen

In overleg, en namens u, voeren wij de onderhandelingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u verzekeren dat u de woning voor de beste prijs aankoopt!

4. Begeleiding naar de notaris

Nadat overeenkomst over de prijs is bereikt, begeleiden wij u naar de notaris. We controleren voor u de koopovereenkomst en kiezen samen met u een notaris waar de overdracht zal plaatsvinden. Door onze contacten/netwerk kunnen wij u de beste notaris voor het laagste tarief aanbieden. Wij kunnen u desgewenst helpen bij het kiezen van een hypotheekadviseur en staan u bij tijdens de eindinspectie en de afhandeling bij de notaris. Op deze manier koopt u uw huis zonder zorgen!

5. Nieuwsgierig geworden?

Overweegt u om een woning te kopen? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijke kennismaking. Wij verzekeren u dat u er geen spijt van zult krijgen!

Neem contact op met ons