Molenaar | Cové Makelaars B.V.: Uw makelaar voor de Alblasserwaard en Drechtsteden

Molenaar | Cové Makelaars B.V. is een jong en eigentijds makelaarskantoor dat kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft. Onze makelaars beschikken door jarenlange ervaring over de kennis van alle facetten die in het zo complexe onroerend goed voorkomen. Ons kantoor is gelegen in Alblasserdam en vanuit hier bieden wij onze full service diensten aan in de gehele Alblasserwaard en Drechtsteden.

VBO Makelaar:

Molenaar | Cové Makelaars B.V. is aangesloten bij brancheorganisatie “VBO Makelaar”. Hiermee weet u dat ons kantoor aan de strengste eisen voldoet. Kiezen voor een VBO-Makelaar betekent kiezen voor flexibiliteit, klantvriendelijkheid, deskundigheid en kwaliteit. Makelaars, die lid willen worden en blijven van deze vereniging, moeten een vakdiploma hebben en (onder andere door middel van permanente educatie) regelmatig aantonen, dat zij aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen. Ook zijn wij gehouden aan een gedragscode en een onafhankelijke geschillenregeling. En voor uw zekerheid zijn wij verplicht verzekerd tegen eventuele beroepsfouten. VBO is opgericht in 1985 en gevestigd in Nootdorp.

Onderscheidend:

Zoals al eerder aangegeven heeft Molenaar | Cové Makelaars B.V. kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Dat aan kwaliteit altijd een hoog prijskaartje hangt is voor ons echter een fabel. Sterker nog, wij hanteren messcherpe tarieven en bieden al onze diensten aan op basis van no cure no pay! Onze lage courtage op basis van No Cure No Pay in combinatie met onze hoge kwaliteit maakt Molenaar | Cové Makelaars B.V. uniek! Indien wij niets voor u kunnen betekenen bent u ons dus ook niets verschuldigd. U zult begrijpen dat wij daardoor net dat stapje extra zetten om u van dienst te zijn.

Enthousiast geworden? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijke kennismaking, zodat wij u kunnen vertellen over onze diensten, zoals aankoop, verkoop, verhuur of taxatie van uw woning. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Neem contact op met ons