Verkoop uw huis met Molenaar | Cové Makelaars B.V.

1. Kennismaking en waardebepaling

Uw huis verkopen is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. Molenaar | Cové Makelaars B.V. begrijpt dat als geen ander en is de aangewezen partner om u hierin te begeleiden. Wij komen graag bij u langs om te luisteren naar uw wensen zodat wij u vervolgens een gedegen en persoonlijk advies op maat kunnen geven. Samen met u bepalen we een verkoopstrategie en adviseren u over een reële vraagprijs.

2. Woningpresentatie

Een belangrijk onderdeel van de verkoopstrategie is de presentatie. Molenaar | Cové Makelaars B.V. steekt hier dan ook veel energie in. Wij maken een professionele brochure en internetpresentatie van uw woning met een uitgebreide beschrijving en fotoreportage. Uw woning wordt op alle belangrijke woningwebsites geplaatst waaronder onze eigen site molenaarcove.nl, funda.nl, jaap.nl, vbo.nl en huislijn.nl. Daarnaast zorgen wij voor flyers die in de omgeving zullen worden verspreid, te koop borden, enz.

3. Aan de slag

Nadat de verkooppresentatie voor uw woning is gemaakt, gaat Molenaar | Cové Makelaars B.V. op zoek naar een koper. Wij wachten niet af, maar doen er alles aan om uw woning bij woningzoekenden onder de aandacht te brengen en om zo een spoedige en succesvolle verkoop te bevorderen. Zo brengen wij uw woning bijvoorbeeld onder de aandacht bij alle potentiële kopers voor uw huis, uit ons zoekbestand.

4. Bezichtigingen

In het belang van de verkoop van uw woning biedt Molenaar | Cové Makelaars B.V. ruime bezichtigingmogelijkheden. Bezichtigingen in de avonduren of op zaterdag zijn voor ons geen enkel probleem. Daarnaast bieden wij een geïnteresseerde ruim de tijd om een woning (meerdere keren) te bekijken. Na de afspraak nemen wij altijd contact met u op, omdat u uiteraard graag wilt weten hoe een bezichtiging is verlopen. Vervolgens blijven wij met de geïnteresseerde in contact en houden wij u hiervan op de hoogte. Een duidelijke en transparante communicatie vinden wij namelijk van essentieel belang.

5. Biedingen en koopovereenkomst

Nu wordt het spannend! Wij overleggen met u, en adviseren hoe u het beste kunt reageren op biedingen. Omdat wij uw belangen behartigen stellen wij uw wensen hierbij centraal en proberen we zo tot een akkoord te komen met de geïnteresseerde partij. Vervolgens maken wij een voorlopige koopovereenkomst op waarin alle afspraken en belangrijke juridische aspecten worden verwerkt en verzorgen wij voor u het traject naar de notaris.

6. Nieuwsgierig geworden?

Overweegt u om uw woning te verkopen? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijke kennismaking. Wij verzekeren u dat u er geen spijt van zult krijgen! Neem geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Neem contact op met ons