Molenaar | Cové Makelaars B.V.

Uw makelaar voor de Alblasserwaard en Drechtsteden

Welkom op de website vanMolenaar | Cové Makelaars B.V., een jong en eigentijds makelaarskantoor dat kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze makelaars beschikken door jarenlange ervaring over de kennis van alle facetten, in de complexe wereld van onroerend goed. Zoekt u een enthousiaste makelaar voor verkoop, aankoop, verhuur of een taxatie? Wij maken graag een afspraak met u voor een geheel vrijblijvend gesprek!

Neem contact op met ons

Benieuwd naar ons woningaanbod?

Wij geven u graag deskundig advies, vrijblijvend en kosteloos.

Reacties van onze klanten

Molenaar Covee makelaars, een goede fijne makelaar. De communicatie en service waren uitstekend. Met als resultaat dat het chalet verkocht is.

Een funda gebruiker
Achterzeedijk 1 nr. 54

Prettige manier van zaken doen. Deskundig en uitstekende begeleiding bij bezichtigingen. Bij eventuele volgende verkoop zeker weer bij Molenaar Covee.

Dhr. De Jong
Ogier van Cralingenpark 68

Contact verliep perfect, bereikbaarheid was top, advies was top. Mijn vragen werden snel beantwoord en de hele verkoopprocedure verliep snel en effectief.

Dhr. Michel Pols
Anton Mauvestraat 1

Lees al onze reviews

Daarom kiest u voor Molenaar | Cové Makelaars B.V.

Onze verkoop- aankoop- en verhuurdiensten bieden wij aan op basis van No Cure No Pay. Sterker nog, u kunt een verstrekte opdracht altijd kosteloos intrekken. U begrijpt dat wij daarom net dat stapje extra zetten om u van dienst te zijn.

Wij hebben kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Het argument dat aan kwaliteit altijd een hoog prijskaartje hangt is voor ons echter een fabel. Sterker nog, wij hanteren messcherpe tarieven. Onze lage courtage op basis van No Cure No Pay in combinatie met onze hoge kwaliteit maakt Molenaar | Cové Makelaars B.V. uniek!

Wij streven ernaar niet alleen tijdens kantoortijden, maar ook daarbuiten en op zaterdag bereikbaar te zijn!

Molenaar | Cové Makelaars B.V. is aangesloten bij VBO en is daarmee gehouden aan de VBO-gedragscode. De kwaliteit van onze dienstverlening is hiermee dus gewaarborgd.

Dat wij veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening hechten blijkt uit de beoordelingen die klanten ons op Funda.nl geven.

Verhuisplannen? Wij geven u graag deskundig advies, vrijblijvend en kosteloos. Neem contact op met ons kantoor.

Neem contact op met ons

Tarieven

Hoge kwaliteit, lage courtage

Molenaar | Cové Makelaars B.V. heeft kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Het argument dat aan kwaliteit altijd een hoog prijskaartje hangt is voor ons echter een fabel. Sterker nog, wij hanteren heldere en messcherpe tarieven. Door de lage kostenstructuur van ons kantoor kunnen wij u onze diensten gegarandeerd voor lagere tarieven aanbieden. Onze lage courtage op basis van No Cure No Pay in combinatie met onze hoge kwaliteit maakt Molenaar | Cové Makelaars B.V. uniek!

Lees meer over onze tarieven

Er is maar één plek zoals je mailbox

Schrijf jezelf nu in bij Molenaar | Cové Makelaars B.V. en reageer op ons actuele aanbod. Wij zullen je per e-mail op de hoogte houden van nieuwe beschikbare woningen, die aansluiten bij je woonwensen.

Ik wil de nieuwsbrief!