Verhuur uw huis veilig met Molenaar|Cové Makelaars

Wilt u uw woning voor korte of langere tijd verhuren? Hiervoor bent u bij Molenaar|Cové Makelaars aan het juiste adres. In overleg met u selecteren wij de beste huurders voor uw woning. Wij screenen de geïnteresseerden waardoor ons voor een eventuele bezichtiging al duidelijk is of de financiële draagkracht voldoende is om uw woning te huren. Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om met de huurder kennis te maken, voordat u de beslissing neemt om uw woning te verhuren.

Wij hanteren de volgende huurvoorwaarden:

Waarborgsom:
Wij vragen minimaal één maand huur als waarborgsom. Bij particuliere huurders kan zonder opgaaf van reden een waarborgsom van één tot drie maanden gesteld worden.

Huurtermijn en opzegtermijn:
De huurtermijn alsmede de opzegtermijn worden in overleg met huurder bepaald.

Betalingen:
Vóór aanvaarding van de woning dienen te zijn voldaan: de eerste kalendermaand huur, de eventuele dagen in de gebroken maand, de vastgestelde waarborgsom alsmede de bemiddelingskosten.

Huurbetaling:
De betaling van de huur kan rechtstreeks door de huurder naar verhuurder worden overgemaakt, maar u kunt ook kiezen voor beheer door Molenaar|Cové Makelaars, waarbij huurbetalingen via ons kantoor lopen.

Inkomens-eis:
Het bruto-jaar-inkomen van de huurder(s) dient minimaal vier maal de jaar-huursom te zijn.

Bijzonderheden:
Het opnemen van een diplomatenclausule in de huurovereenkomst is mogelijk. In de huurovereenkomst kan worden vastgesteld voor welke periode een woning maximaal beschikbaar is voor de verhuur. Het huren van een woning kan gebonden zijn aan een vooraf overeengekomen huurperiode.

Identificatie:
Particuliere huurders dienen paspoort alsmede een werk inkomensverklaring te overleggen. Het is mogelijk dat er gevraagd wordt naar een bewijs van goed betalingsgedrag tijdens de laatste huursituatie. Bedrijven/zelfstandige ondernemers dienen een recent uittreksel van hun inschrijving Kamer van Koophandel te overleggen, alsmede een kopie paspoort van de bestuurder die als contractant optreedt.

Nieuwsgierig geworden?
Overweegt u om een woning te verhuren? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijke kennismaking. Zodat wij alle aspecten van de verhuur van uw woning met u kunnen bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.